Kvalitet

                 

     

Back

 

 

 

 

 

ELDRIVE's  KVALITETSPOLITIKK

bulletVi skal levere produkter etter nullfeil prinsippet. Våre leveranser skal alltid skje innenfor avtalte frister og til avtalte priser.
bulletVåre medarbeidere skal til enhver tid inneha nødvendig kompetanse og i enhver situasjon bestrebe seg etter å gjøre rett første gang. Vi arbeider etter prinsippet om at en organisasjon ikke er sterkere enn det svakeste leddet.
bulletVåre kunder er våre viktigste samarbeidspartnere. Kundenes krav og behov skal gi oss mulighet til å utvikle våre produkter og tjenester, noe som igjen skal forbedre deres lønnsomhet. Fornøyde kunder skal være vår beste reklame.
bulletVi stiller de samme kvalitetskrav og forventninger til våre leverandører som til oss selv.
bulletVåre arbeidsprosessene skal bestå av metoder, teknikker og samarbeidsformer som resulterer i kvalitetsprodukter og god lønnsomhet for bedriften.
bulletVi har forpliktet oss til å aktivt jobbe med å forbedre vår kvalitet i våre produkter, arbeidsprosesser og våre relasjoner til våre kunder og leverandører.
bulletVi behandler våre kunder, leverandører og hverandre med respekt.
bulletKvalitetssystemet bidrar til at kvalitet er det som kjennetegner vår bedrift i alle ledd.
bulletKvalitet er alles ansvar og prioriteres av ledelsen ved å legge forholdene til rette for en aktiv kvalitetsutvikling i bedriften.

 

 

 

 

 

 

                   

Copyright © 2002 ELDRIVE NORGE AS
Last modified: mai 29, 2008